Üdvözöljük!

 

Fizetési információ

Jelenleg három módon van lehetőség fizetni a megrendelt csomagok után:

 • Banki előreutalással: Az utaláshoz szükséges minden információt megtalálsz a sikeres rendelésről szóló visszaigazoló emailben is. A csomagot a pénz megérkezése után postázzuk.
 • Utánvétellel: Az utánvétel a Magyar Posta szolgáltatása, és ez esetben csak akkor kell kifizetned a csomagod, ha már a kezdben van. A csomagokat megrendelés után azonnal postázzuk (rendelés utáni első munkanapon általában). Az utánvételes rendelés felára 300 Ft.
 • Bankkártyával (A fizetés az Otp Bank felületén történik)

 

A Paulaschoice Webáruház részére a OTP Bank NYRT. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk a OTP Bank fizetőoldalára. A fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, nem a Paula's Choice Webshop oldalán. A Paula's Choice Webshop a Te kártyádnak, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükséged:

* Kártyaszám: A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám

* Lejárati dátum: A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.

* Érvényesítési kód: A kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2, vagy CVC2). Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt hagyd üresen!


Javasoljuk, hogy a gördülékenyebb vásárlás érdekében legyen kéznél bankkártyád!

Az alábbi kártyákat fogadjuk el webáruházunkban:
• MasterCard (dombornyomott)
• Visa (dombornyomott)
• American Express (dombornyomott)
• Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes
használatát. Amennyiben az Electron kártyádat kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot,
természetesen fizethetsz kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, fordulj a kártyáját kibocsátó bankhoz!
Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
• Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele,
hogy a kártyát kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát.
Kérjük, konzultálj a bankoddal!
Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard
Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó
bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja
a kártyát használó személyt.
Amennyiben a kártyádat kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy azt nem igényelted, a
fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányít az OTP oldalára, ahol megadod kártya adatait (kártyaszám, lejárati
dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.
Amennyiben a bankod rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és ezt igénybe veszed, a fizetési tranzakció folyamata
megváltozik. Kártyád adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnod.
Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányít a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtanod az
azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, értesítést kapsz a tranzakció sikerességéről, és
visszairányításra kerülsz a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

Szállítási információ

A csomagok feladására az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálatot használjuk. A küldemények általában 2, de legrosszabb esetben is 3 munkanap alatt érnek el Hozzád (részletek errők itt). A rendelések nyomkövetettek, a számáról és a nyomkövetési lehetőségről a posta automatikus emailt fog Neked küldeni.

A szállítási módnál többféle lehetőség közül is választhatsz:

  • Házhoz szállítás - 700 Ft: ez esetben a csomagot arra a szállítási címre kézbesítjük, amit megadtál a rendelési folyamat egy korábbi lépésében. A csomagot kérheted akár otthonra, akár a munkahelyedre, ahová kényelmesebb. Ha a kézbesítés napján mégsem találnak a megadott címen, akkor másnap automatikusan újra kézbesítik, ha pedig akkor sem sikerül, akkor utána még 10 napig elmehetsz a csomagért a közeli postára. Ha a munkahelyedre kéred a csomagot, akkor rajtad kívül az a személy is átveheti a küldeményedet, aki a cégnél a postai levelek/csomagok átvételére jogosult.
  • Posta ponti átvétel - 650 Ft: ha Neked az kényelmesebb, el is mehetsz a csomagért egy közeli átvevő helyre. A Magyar Posta posta ponti hálózata a legkiterjedtebb, összesen több, mint 2700 átvételi pontból választhatsz ország szerte. Az átvételi pontoknál három féle lehetőséged van:
   • Posta pontok: az ország több, mint 2500 postájából választhatod ki a hozzád közelit vagy a Neked útba esőt. 10 munkanapon belül bármikor érte mehetsz. A posta emailben fog értesítei arról, hogy a csomagod megérkezett és átveheted.
   • Mol benzinkutak: mivel a legtöbb kút nonstop nyitva tart, nem kell senkihez alkalmazkodnod. Arról, hogy mikor érkezik az átvevőpontra a csomag, emailen értesít a posta, és további 10 napig elviheted. Bankkártyával is fizethetsz.
   • Csomagautomata: a legmodernebb lehetőség a csomagautómata. Ide 0-24 órában bármikor eljöhetsz, és sorban állás nélkül veheted át a rendelésed. A csomagod érkezéséről SMS-ben kapsz értesítést, ezt követően 2 napig bármikor átveheted. Ehhez az üzenetben kapott azonosítóra és a telefonszámodra lesz szükség. A két nap eltelte után a postán tudod átvenni a rendelt PC termékeket.

Fontos, hogy az átvételhez mindenképp vidd magaddal személyi igazolványodat vagy más személyazonosító okiratodat!

Többet is megtudhatsz a posta ponti átvétel előnyeiről a posta oldalán ide kattintva >>

Tovább a shopba >>