Üdvözöljük!

1 - 10 termék, Összesen:68

Csökkenő irány beállítása
oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Most, hogy elmúlt az ó, és nyakunkon az új év, itt az ideje számba venni kicsit a bőrápolást is: mi az, ami jó a rutinodban, mi az, ami talán nem annyira, és jobbá tehető a 2017-es évben. Ebben a cikkben összegyűjtöttük Neked a Paula’s Choice top 10 tippjét, amik segítenek abban, hogy elérhesd életed legszebb és legegészségesebb bőrét az új évben!

Read More
Kategória: Bőrápolási alapok

Kutatások szerint mindenkinek szüksége van egy bizonyos mennyiségű alvásra ahhoz, hogy a bőre élettel teli és egészséges lehessen. Ez persze így is van, de ahogyan azt sokan tapasztaljuk, a ragyogó bőr azért nemcsak szimplán alvás és kipihentség kérdése, különösen hosszútávon nem. Ez az a pont, ahol a csúcsminőségű bőrápoló termékek és a tudományosan megalapozott, hatásos összetevők színre lépnek, és segítenek Neked.

Read More
Kategória: Anti-aging

Nem feltétlenül kell minden terméknek a bőrápolási rutinodban nagy dózisban antioxidánsokat és sejtkommunikáló összetevőket tartalmaznia, de ettől még jó, ha mindig odafigyelsz, hogy ezeket valahonnan (és megfelelő mennyiségben) megkapja a bőröd. Az antioxidáns szérumok éppen erre valók: nagy mennyiségben tartalmaznak antioxidánsokat és sejtkommunikáló összetevőket, hogy a bőröd semmiben ne szenvedjen hiányt – sőt.

Read More

Címkék:

Kategória: Anti-aging
Mik azok a maszkok?

A maszk egy igazi, nagybetűs plusz, amiért extrán hálás lesz a bőröd, akkor is, ha a rutin, amit követsz, a profikéval vetekszik. Öreg motorosnak számít a bőrápolásban: már a több száz évvel ezelőtt élt anyáink is előszeretettel szépültek egy-egy DIY pakolás nyugalmában (még ha nem is DIY-nek nevezték akkoriban). Persze, a szépségipar azóta rengeteget fejlődött, és ma már külön maszkok léteznek az egyes bőrtípusok vagy bőrproblémák szerint. De mi is az a maszk pontosan, és miért érdemes Neked is használni?

Read More
Kategória: Bőrápolási alapok
száraz bőr kontra ráncok

Az a tévhit, hogy a száraz bőr ráncokat okoz, azon alapul, hogy a száraz bőr ráncosabbnak tűnik – és kész. A dolog ilyen egyszerű. A normál és zsíros bőrűek a száraz bőrűekhez képest előfordul, hogy kevesebb ráncot látnak magukon. Ennek az oka az, hogy a bőrük jobban képes megtartani a hidratáltságot, ettől pedig az simábbnak, egységesebbnek látszik. Ha a bőr ugyanis vízhiányos lesz vagy száraz, az apróbb ráncok sokkal nagyobbaknak tűnnek.

Read More
Kategória: Anti-aging Száraz bőr
Így működik a Niacinamide booster A bőrápolásban jónéhány szuper összetevő van, amik fantasztikus hatással vannak a bőrre. Valószínűleg többet ismersz is már közülük, ilyen például a retinol, a C-vitamin, az antioxidánsok, a hialuronsav vagy éppen a keramidok. Ők igazi csúcsösszetevők, szupersztárok. És tudod melyik összetevő az, amelyik kimaradt a felsorolásból, de mindenképp ezen a listán van a helye? A niacinamide!Read More
Kategória: Bőrápolási alapok
Hámlasztó 101: minden, amit az AHA-ról & BHA-ról tudni akartálRead More
Kategória: Bőrápolási alapok
Összetevőlista olvasás

Bárcsak mindenkinek pontosan el tudnánk mondani, hogyan is kell összetevőlistát olvasni, hogy mit is jelent az a sok információ, ami a termékek hátulján vagy a dobozán található… Az tényleg szuper volna! Hogy miért? Mert ott szinte mindent feketén-fehéren megtalálsz, amit az adott termékről tudni érdemes: pontról-pontra le van írva, mennyire hatékony az adott termék, és az is, hogy mit várhatsz tőle. Persze, megfejteni, amit az INCI-lista (vagyis az összetevőlista) takar, kicsit sem könnyű, és tanulást igényel, viszont a jó hír, hogy egyáltalán nem lehetetlen!

Read More
Kategória: Bőrápolási alapok

Sokan kérdeztek minket arról, hogy vajon szabad-e tovább folytatni a kedvenc BHA-tok vagy AHA-tok használatát, ha itt a nyár, és hogy a hámlasztóktól tényleg érzékenyebb lesz-e a fényre a bőrötök. Abban is többen kértétek a tanácsunkat, hogy mit tegyetek, ha vízpartra mentek nyaralni, vagy éppen (#egyszerélünk) napozni szeretnétek egy kicsit. Ilyenkor lehet ugyanúgy hámlasztani, mint évközben, vagy sem? És tényleg kötelező dolog AHA vagy BHA mellett fényvédőt használni? Ezek mind-mind remek kérdések, ebben a cikkben pedig szép sorjában meg is válaszoljuk mindet!

Read More

Címkék:

Kategória: Bőrápolási alapok
Fényvédelem

Teljesen meg tudjuk érteni, ha kicsit össze vagy zavarodva a fényvédők helyes használatát illetően: tényleg újra kellene kenned pár óránként, ahogy annyi felől hallani? Ez mégiscsak nevetségesen kényelmetlennek hangzik… Pláne, ha sminket is viselsz, hiszen akkor pár óránként le kellene tisztítanod az egész arcodat, újrakenni a fényvédőt, és sminkelni megint. Költői kérdés: kinek van minderre ideje?

Read More

Címkék:

1 - 10 termék, Összesen:68

Csökkenő irány beállítása
oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5