Üdvözöljük!

Tonikok

Tonikjaink közös jellemzője, hogy alkoholmentesek, illatmentesek és nem tartalmaznak más tonikokban gyakori irritáló összetevőket sem, mint például a csodamogyoró, a mentol vagy a citrusfélék kivonata. Bőrazonos összetevőkkel és antioxidánsokkal segítik a bőr természetes regenerációs folyamatait arcmosás után. Ha nem vagy benne biztos, hogy szükséged van-e tonikra, olvasd el szakértői cikkünket a tonikokról!

  • Calm Redness Relief Toner Kombinált/Zsíros bőrre: kombinált és zsíros bőrre. Vízkönnyű formula gyulladáscsökkentőkkel és bőrregeneráló összetevőkkel a pirosság és az irritáció csökkentésére.
  • Calm Redness Relief Toner Normál/Száraz bőrre: normál és száraz bőrre. Gazdagabb állagú gyengéd hidratáló tonik gyulladáscsökkentőkkel és bőrregeneráló összetevőkkel a pirosság és az irritáció csökkentésére.
  • RESIST Weightless Advanced Repairing Toner: kombinált és zsíros bőrre. Vízkönnyű formula sok anti-aging összetevővel. Segít a pórusok normalizálásában, a bőr megnyugtatásában.
  • RESIST Advanced Replenishing Toner: normál, száraz és nagyon száraz bőrre. Extra mennyiségű bőrregeneráló és öregedésgátló hatóanyaggal felturbózott tonik.
  • Skin Recovery Enriched Calming Toner: száraz és nagyon száraz bőrre. Bőrregeneráló és gyulladáscsökkentő összetevőkben gazdag tonik a nagyon érzékeny, pirosságra, rozaceára hajlamos bőrre.
  • Skin Balancing Pore-Reducing Toner: kombinált és zsíros bőrre. A benne lévő sejtkommunikáló hatóanyagok segítenek a bőr kiegyensúlyozásában, a pórusok méretének normalizálásában.
  • Earth Sourced Purely Natural Refreshing Toner: normál és kombinált bőrre. 98%-ban természetes összetevőket tartalmazó tonik. Antioxidánsokkal és hialuronsavval segíti a bőr egészséges működését